juli 20, 2024

MADM

madm.be

Op reis gaan

Luxe reis vol met leuke ervaringen

Vakantie is er om van te genieten en de wereld te zien. Veel mensen willen een luxe reis maken in de vakanties. Hierbij kan Silktravel je een handje helpen. Ze hebben op veel verschillende continenten plaatsen waar ze reizen hebben voor jou en je gezin. Alleen in Azië hebben ze al 43 verschillende bestemmingen. Je kan op de website zien welke bestemmingen ze allemaal precies voor je in petto hebben. Ook kan je op de website zoeken op verschillende soort vakanties. Ze hebben namelijk familievakanties, stedentrips, strandvakanties, culturele vakanties, wellness vakanties, Golf vakanties, landelijke vakanties, hideaway vakanties, vakanties aan zee, all inclusive vakanties, gastronomie vakantie, honeymoons, eco-bewuste vakanties, adult vakanties, tennis & sports vakanties en tot slot speciale offers. Ze zijn heel trots dat ze deze waslijst aan vakanties kunnen leveren.

heerlijk op reis gaan

Hoe werkt het

Als je op de website komt krijg je een wereldkaart voor je. Op deze wereldkaart kan je een continent kiezen en vervolgens een land. Als je het land hebt geselecteerd kan je vervolgens alle opties bekijken qua resorts en paradijzen. Hier staat gelijk bij of het nieuw is of ze het al langer als optie hebben. Ook kan je zien waar het resort enz ligt. Als je op een resort of paradijs klikt die er goed uitziet voor je krijg je een overzicht van wat er allemaal is en een beschrijving over het pand. Verder kan je een video bekijken met een rondleiding door het pand en alles wat erbij komt. Tot slot kan je ook de informatie en prijzen aanvragen.

Luxe reis

Personeel

het personeel van Silktravel reageert heel snel op je aanvragen en vragen die je stelt en opvraagt via de mail. Ook via de telefoon zijn ze erg klantvriendelijk. Ze nemen alles serieus en ze zorgen voor een goede service voor iedereen.