juni 22, 2024

MADM

madm.be

Koh Samet

Genieten op Koh Samet

Een vakantie naar Thailand is een veels te ruim begrip. Niet is Thailand alleen heel erg groot. Het kent ook allerlei eilanden waar je vakantie kunt vieren. Zo heb je bijvoorbeeld ook Koh Samet, het eiland voor lekker aan het strand liggen en genieten van de natuur. Je zult ook zien dat je hier mensen uit Thailand zelf tegen komt om vakantie te vieren. Dat is dus hoe mooi het eiland daadwerkelijk is. Verder zul je dan ook zien dat je hier eigenlijk alles wel kan doen. Wil je bijvoorbeeld genieten op het water of zelfs activiteiten op het water doen of juist in de avond een lekker drankje doen? Dan zal dit ook allemaal mogelijk zijn. Het eiland heeft het allemaal.

De verschillende stranden

Je zult ook zien dat Koh Samet niet het allergrootste eiland is, maar je hier zeker wel genoeg te doen hebt. Denk bijvoorbeeld aan de mooie stranden die je hier zal aantreffen. Je hebt hier namelijk verschillende stranden waar je op kunt zonnebaden. Van witte stranden tot je traditionele gele zand stranden allemaal omringd met kraakhelder blauw zee water waar je eigenlijk de bodem bijna kunt zien. Een mooier strand kun je je eigenlijk niet wensen.

Koh Samet

Koraal bekijken

Een van de dingen die je ook op Koh Samet kunt doen, of eigenlijk net ernaast, is koraal duiken. Omdat het water hier zo helder is, maar ook omdat het weer hier perfect is voor koraal zal er meer dan genoeg zijn wat je kunt bekijken. Dit is ook zeker een aanrader wanneer je op het eiland bent. Er zullen namelijk niet veel plekken zijn waar je op zo’n mooie omgeving kunt gaan duiken. Verder kun je hier ook nog een hoop andere dingen doen op het eiland zoals jetski varen en windsurfen. Er zullen dus meer dan genoeg activiteiten zijn voor iedereen.