juli 20, 2024

MADM

madm.be

www.groepen.be/groepsaccommodaties/belgie/ardennen

De leukste vakantiehuizen in de Ardennen boek je via www.groepen.be/groepsaccommodaties/belgie/ardennen

Wil jij lekker een paar dagen weg met familie of juist met je vriendengroep? Dan is het een leuk idee om het niet al te ver weg te zoeken, maar gewoon lekker in de Ardennen te verblijven. In de Ardennen kun je veel actieve activiteiten doen zoals mountainbiken, wandelen, abseilen etc. Ideaal dus voor groepen die wel houden van een beetje uitdaging en de mooie natuur die de Ardennen te bieden heeft. Wanneer je op zoek bent naar een vakantiewoning dan kun je deze gemakkelijk vinden via www.groepen.be/groepsaccommodaties/belgie/ardennen. De vakantiehuizen zorgen ervoor dat jij een vertrouwde slaapplek hebt tijdens de warme zomer, of juist koude winternachten.

www.groepen.be/groepsaccommodaties/belgie/ardennen

Leuke uitstapjes tijdens een verblijf in de Ardennen

Wanneer je verblijft in de Ardennen kun je veel actieve uitjes boeken of doen. Een van de bekendste zijn de grotten van Han. Bij deze grotten wordt je met een treintje naar de ingang van de grotten gereden waarna een gids je meeneemt de grotten in. Deze grotten zijn een imposante verschijnen en je zal er je ogen uitkijken.

Een ander leuk uitje is het attractiepark Plopsa Coo. In dit attractiepark staat kabouter plop centraal en is dus een leuk uitje voor de jonge kinderen. De grote speeltuin is zelfs geschikt voor de grote mensen onder ons. En mocht je klaar zijn in het park, dan kun je net buiten het park de watervallen van Coo nog bezoeken voor mooie plaatjes.