juli 20, 2024

MADM

madm.be

Dutch-Riviera-Logo-header

Design buitenmeubelen voor in mijn tuin

loungebankIn de zomer zit ik het liefste buiten in mijn tuin. Een paar weken geleden heb ik ook het hele terras klaargemaakt voor de zomer. Het enige wat ik nog wilde hebben waren design buitenmeubelen. Natuurlijk kon ik naar de bekende meubelzaken gaan, maar deze keer wilde ik toch echt design buitenmeubelen.

Design en comfort

In het weekend was ik de woonboulevards afgegaan voor de design buitenmeubelen, maar ik kon niets vinden waar ik gelijk enthousiast over was. Uiteindelijk kwam ik terecht bij de showroom van Dutch Rivièra. Bijna alles in deze showroom vond ik geweldig. Het was precies het design waar ik naar op zoek was.

Een van de verkopers heeft mij geholpen met de afmetingen van de meubelen. Er kwam een hele mooie prijs uit en daarom heb ik de meubelen direct besteld.

De meubels pasten niet bij mij in de auto en daarom heb ik alles laten bezorgen. Een week later had ik alles binnen en het zag er heel erg mooi uit in de tuin.

Het is nu nog best wel koud buiten, maar de meubels staan er wel al. Als het weer wat beter wordt dan kan ik de meubels gaan gebruiken!