juni 22, 2024

MADM

madm.be

kunstgras laten leggen

Besteedt de werkzaamheden uit

Het leggen van kunstgras doe je niet even snel, wanneer je niet precies weet wat je moet doen is het niet verstandig er zelf aan te beginnen. Ligt het eenmaal dan kun je er niets meer aan doen wanneer het niet goed is, helaas zal je dan weer van voren af aan moeten beginnen. Kunstgras laten leggen is in deze gevallen een goed plan, de experts van grasengroenkunstgras.be weten precies in iedere situatie hoe zijn een perfecte grasmat moeten leggen. 

kunstgras laten leggen

Strakke of ronde vormen

Wat voor tuin je ook hebt, mooie ronden vormen of een zeer strak design voor een moderne tuin. Kunstgras laten leggen is altijd een goed idee, wanneer je veel perken hebt voor bloemen moet je ook rekening houden met kantopsluitingen. Je kunt ook gebruik maken van een natuurlijke opsluiting zoals een terras of de platen van een schutting. Dit is nodig om te voorkomen dat de grond verzakt waar het gras op ligt, sluit je deze goed op dan is het niet mogelijk dat het gras verzakt na verloop van tijd. 

Kies het pakket wat bij je past

Wil je kunstgras laten leggen betekent dit niet dat je alle werkzaamheden moet uitbesteden, naargelang je budget kun je ook bepaalde werkzaamheden zelf uitvoeren wat de prijs zal drukken. Bij pakket basis doe je bepaalde dingen zelf zoals de bodem afgraven en de grond afvoeren, dit reduceert de prijs al aanzienlijk. Met het pakket start, het voordeligste pakket doe je nog meer werkzaamheden. Maar van dit pakket is de prijs ook nog lager, heb je vragen over een van de pakketten informeer dan bij grasengroenkunstgras.be voor meer informatie.