juni 22, 2024

MADM

madm.be

La Roche-Posay, een wonder van de natuur

Jarenlang heeft het regenwater dat dankbaar door de natuur van La Roche-Posay opgenomen werd, er over gedaan om door de krijtstenen rotsbodem te sijpelen en zich te verrijken met de sporenelementen en mineralen die in het gesteente aanwezig zijn. Al snel werd bekend dat deze elementen zoals selenium bijzonder geneeskrachtige eigenschappen bezitten en anti-oxiderend werken: ze helpen de geïrriteerde huid te herstellen en te verzachten. Mede om die reden begon het kuuroord vele bezoekers te trekken en weten velen de plaats elke jaar weer te vinden. Of je nu net genezen bent van kanker of te kampen hebt met vervelende huidallergieën; de met het bronwater verrijkte verzorgingsproducten van La Roche-Posay hebben het in zich om je huid te kalmeren en de irritatie terug te dringen. Vele onderzoeken in de laboratoria hebben bewijs geleverd dat La Roche-Posay verlichting geeft en nog steeds worden er nieuwe helende eigenschappen ontdekt. Daarop heeft men de uitgebreide productlijn gebaseerd.

Viata, de apotheek online heeft het in huis

Het uitproberen van één van de met het thermaal bronwater verrijkte dermatologische producten van La Roche-Posay is zeer zeker de moeite waard. Wie weet gaat het je de verlichting geven waar je al zo lang reikhalzend naar uitkijkt. In alle geborgenheid van thuis, kun je op je gemak kijken wat dit merk je allemaal te bieden hebt. Op Viata.be kun je ook nog eens een apotheker of een apothekersassistent aanklampen voor gedetailleerde informatie of professioneel advies over alle producten die er online staan.

 

Je complete online apotheek

De verzorgingsproducten van La Roche-Posay zijn er te verkrijgen, maar ook andere gevestigde merken kun je er vinden. Ook geneesmiddelen, waarvoor je geen recept van de dokter hoeft te hebben, en andere nuttige producten zijn vanuit voorraad leverbaar. Heb je een anti-vlooien- of tekenmiddel voor de kat nodig of moet je hond op dieet, dan is de juiste keuze dankzij de ondersteuning per telefoon of chat zo gemaakt en mee besteld. Daarnaast kun je er terecht voor verbandmateriaal en andere EHBO-benodigdheden en voor medische appraten zoals bloeddrukmeters en kolfapparatuur.