juli 20, 2024

MADM

madm.be

Tip: Loints sale

Vorige had een collega van mij hele leuke schoenen aan. Vanwege de leuke schoenen ben ik ook eens gaan kijken naar Loints sale. Op internet staan natuurlijk genoeg aanbieders. Dat maakt het soms lastig om een keuze te maken. Na een aantal bedrijven met elkaar te hebben vergeleken kwam ik uit bij Van Bommel Schoenmode. Zij beschikken over hele nette prijzen, goede service, groot assortiment en topkwaliteit. Dat is precies hetgeen waar ik naar op zoek ben.

Loints sale

Loints sale enkellaarsjes

Loints in de sale heb je keus uit enkellaarsjes, sandalen en ballerina’s. Deze zijn gemaakt van leer of nubuck. Doordat ze ook nog eens in het zwart, rood en multi te zijn bestellen hebben ze voor iedere bezoeker hetgeen wat je zoekt. Dat maakt het ook heel interessant om eens een kijkje te nemen.

Indien je online besteld krijg je de volgende dag je pakketje binnen als je voor 17:00 besteld. Doe je dat met een bedrag boven de €50,-? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Hier kom je zeker voor in aanmerking, omdat de sale tussen de €64,- en €69,99 zit.