juni 22, 2024

MADM

madm.be

barstoel met industrieel design

Musthaves voor in de mancave

Een mancave is de droom van menig man. Heb jij eindelijk je eigen mancave weten te bemachtigen? Dan moet je deze alleen nog in gaan richten. Ben jij benieuwd wat je echt niet mag missen in jouw mancave? Lees dan snel verder.

1. Thuisbioscoop

Het is natuurlijk van groot belang dat je lekker televisie kunt kijken in je mancave. Regel dus een grote televisie en comfortabele stoelen zodat je de laatste films, sportwedstrijden en programma’s kunt kijken samen met je vrienden. Tip: koop ook een televisiemeubel waarin je al je spullen kwijt kunt. Ook je game console mag hier natuurlijk niet ontbreken.

2. Een eigen bar

In je mancave mag natuurlijk onbeperkt gedronken worden. Zorg dus voor een goede tafel die als bar kan fungeren. Stoelen zijn ook belangrijk. Koop een barstoel met industrieel design voor een mannelijke uistraling. Op een barstoel met industrieel design heb je het gevoel zelf in het café te zitten.

barstoel met industrieel design

3. Decoratie

Ondanks dat het je mancave is, wil je natuurlijk wel dat het er een beetje stoer uitziet. Je kunt dit vrij makkelijk doen door posters op te hangen. Wat dacht je van mooie vrouwen, snelle auto’s of plekken die je dierbaar zijn? Je kunt het allemaal op de muur hangen. Zo heb je op een vrij gemakkelijke manier toch wat sfeer in je mancave gebracht.

4. Koelkast

Je wil natuurlijk niet je mancave uit moeten gaan voor een snack. Zorg dus voor een koelkast waar je snacks en koud bier kunt bewaren. Naast je koelkast is het ook handig om een voorraadkastje te hebben met chips en dergelijke. Zo weet je zeker dat je nooit zonder komt te zitten!

5. Dartbord

Een echte mancave is natuurlijk niet compleet zonder een dartbord. Ook andere spellen zoals kaarten of een game console zijn hartstikke chill om in je mancave te houden. Zo heb je altijd wat te doen als je vrienden langskomen. Kaarten zijn ook handig voor drankspelletjes, aangezien je met een pak kaarten al tal van drankspelletjes kan doen.