juni 12, 2024

MADM

madm.be

Btw aangifte was nooit zo simpel

Btw aangifte, met beide woorden hebben de meeste mensen niet de beste associaties. Laat staan als ze naast elkaar worden gebruikt. Toch heeft iedereen die een eigen bedrijf start of voor zichzelf begint hiermee te maken. Dan zou het toch ontzettend fijn zijn als van dat monster een klein simpel iets gemaakt zou kunnen worden. Yoursminc heeft dit voor jou en alle andere ondernemers gedaan. Met hun online boekhoudprogramma wordt de btw aangifte opeens super simpel en ben je er binnen enkele tellen mee klaar.

Btw aangifte eigen bedrijf

Bij een eigen bedrijf is het altijd erg belangrijk om al je zaakjes goed op orde te hebben. Zo dien je al je inkomsten en uitgaven op een rijtje te zetten en alle boekingen gemakkelijk terug te kunnen vinden. Ook alle informatie over klanten is van belang. Wanneer je gebruik maakt van Yoursminc kan je je gehele administratie gemakkelijk bijhouden. Je werkt via een factuurprogramma, boekhoudprogramma en CRM systeem welke allemaal gekoppeld zijn. Die koppeling is het geheim achter het makkelijk maken van je btw aangifte. Al je uitgaven en boekingen worden namelijk hierdoor automatisch opgenomen in jouw concept btw aangifte. Zodra de periode dan voorbij is, wordt deze btw aangifte definitief en kan je een elektronisch bestand downloaden. Vervolgens kan je dan dit bestand indienen en is je btw aangifte afgerond. Zo simpel kan het dus zijn.

De vele voordelen van Yoursminc

Bovendien heeft de Yoursminc gebruiker niet alleen een voordeel op het gebied van btw aangifte. Het bijhouden van je gehele administratie wordt veel makkelijker en overzichtelijker. Er komt geen papier meer bij kijken en omdat het aan elkaar gekoppeld en duidelijk is ingedeeld, hoef je niet lang te zoeken als je iets nodig hebt. Daarnaast worden alle gegevens veilig online opgeslagen. Ze vallen onder de Europese wetgeving, dus andere instanties mogen en kunnen niks met jouw gegevens. Ook zijn ze allemaal versleuteld. Je kan er dus zeker zijn dat jouw gegevens veilig zijn en enkel toegankelijk voor jou.