juni 12, 2024

MADM

madm.be

Tena Men, voor mannen met incontinentieproblemen

We zouden in de praktijk zomaar over het hoofd kunnen zien dat niet alleen vrouwen, maar ook mannen geconfronteerd kunnen worden met incontinentieproblemen. Het is helaas in de praktijk wel zo dat er bij mannen doorgaans veel minder aandacht aan wordt besteed. Dat is natuurlijk voornamelijk het gevolg van het feit dat het probleem bij deze doelgroep niet zo wijdverspreid is. In ieder geval geldt voor het merk Tena dat ze ervoor heeft gekozen om een speciale productlijn in het leven te roepen bestaande uit verschillende soorten incontinentiemateriaal voor mannen. Op deze pagina laten we je graag meer ontdekken over het volledige Tena Men assortiment.

Welke incontinentiematerialen bestaan er voor mannen?

Wanneer we het Tena Men assortiment van naderbij gaan bekijken kunnen we eigenlijk vaststellen dat deze in twee delen kan worden opgedeeld. Om te beginnen zijn er de zogenaamde inleggers. Het gaat hierbij om inleggers die we kunnen onderverdelen in vier verschillende absorptie levels. Het gaat hierbij Level 0 tot en met Level 3. Voor deze materialen geldt dat ze geschikt zijn voor mannen die te kampen hebben met licht urineverlies. Ook voor mannen die geconfronteerd worden met het zogenaamde nadruppelen geldt dat ze er goed aan doen om van deze inleggers gebruik te maken. Een inlegger van Tena Men zorgt er in de praktijk niet alleen maar voor dat je vervelende, nare geurtjes kan voorkomen, daarnaast voorkom je meteen ook vervelende situaties. 

Tena Men Pants 

Een ander type incontinentiemateriaal welke deel uitmaakt van het Tena Men aanbod zijn de zogenaamde Tena Men Pants. Het gaat hierbij om broekjes welke geschikt zijn voor mannen die af te rekenen krijgen met matig tot zwaar urineverlies. Voor deze broekjes geldt dat ze vergelijkbaar met de exemplaren die voor vrouwen op de markt zijn gebracht beschikken over een uitstekend draagcomfort. Ze kunnen dan ook zonder probleem eveneens worden gebruikt door mannen die er een actieve levensstijl op nahouden. In ieder geval, ook voor mannen die af te rekenen krijgen met incontinentie geldt dus duidelijk dat er perfect materiaal op de markt verkrijgbaar is.

Waarom is gebruikmaken van het juiste incontinentiemateriaal zo belangrijk?

Het assortiment met Tena Men is door de jaren heen al meerdere malen geprezen omwille van haar uitstekende kwaliteit. Ze biedt dan ook voor mannen die te maken hebben met incontinentie op verschillende vlakken een interessante oplossing. Niet zelden geldt voor mannen die te kampen hebben met dit probleem dat ze dit hun sociale activiteiten laten beïnvloeden. Dat is natuurlijk ontzettend zonde en bovendien ook helemaal nergens voor nodig, integendeel. 

Gebruikmaken van het Tena Men incontinentiemateriaal is een aanrader omdat niet alleen vervelende geurtjes tegen kunnen worden gehouden, daarnaast zal je ook vaststellen dat er veel minder snel sprake zal zijn van irritaties. Tel daar ook nog eens bij op dat je terug met zekerheid zal kunnen rekenen op heel wat meer zelfvertrouwen en het wordt direct duidelijk dat het zeker de moeite waard kan zijn om de aanschaf van incontinentiemateriaal te overwegen. Dit geldt dus niet alleen voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen.